Blog

07-09-2022
Bepaal je huurbudget

Wil je een appartement of woning huren? Wanneer je begint te zoeken naar jouw ideale woonst, is het belangrijk om je beschikbare budget in het achterhoofd te houden. Om dat te achterhalen moet je natuurlijk weten welke kosten er zoal bij huren komen kijken. Allyssa Meyers, Sales & Letting Agent bij Home Invest Belgium geeft je graag enkele tips, waardoor je niet voor onaangename verassingen komt te staan.

31-08-2022
Ontmoet onze huurder Benoit

De muren van onze appartementen vertellen de talrijke verhalen en levensprojecten van onze huurders. Maak kennis met Benoit, een Franse expat die geleidelijk aan de charmes van de hoofdstad ontdekt.

13-07-2022
5 tips om samen met je kinderen plezier te maken op een appartement

Weet je soms ook niet meer hoe je de kinderen gaat bezighouden op een appartement en heb je nood aan enkele leuke ideeën? Wij helpen je graag op weg met 5 tips!

12-07-2022
Medewerker in de kijker: Noëlla Schade

Bij Home Invest Belgium werken er meer dan 40 professionals achter de schermen om haar huurders de beste woonbeleving te garanderen. Benieuwd wat zij dag in, dag uit doen? In dit interview leer je Noëlla Schade kennen.

22-04-2022
Ontmoet onze huurder Gloria

De muren van onze huizen en appartementen vertellen de talrijke verhalen en levensprojecten van onze huurders. Hoe het ritme van de stad te combineren is met de nodige kalmte om je te kunnen concentreren? Gloria heeft het gevonden.

14-04-2022
De lente in huis halen, zo doe je dat

Lees de tips van onze Property Manager Julie Hemmeryckx om jouw woning op te fleuren voor Pasen en de lente, en vind het recept voor een verfrissende citroenlimonade achteraf.