Je droomwoning in één klik

Op zoek naar een aangename en kwalitatieve woning aan een correcte prijs? Vind jouw ideale appartement of huis via onderstaande zoekbalk.

Te huur

Vier redenen om te huren bij ons

Kwaliteit

We investeren in duurzame woningen, uitgerust met de laatste energie-efficiënte technieken, en aangevuld met gemeenschappelijke ruimtes.

24/7 bereikbaar

Geen onbereikbare huisbaas, maar een Solutions Centre dat je uit de nood helpt bij vragen of problemen. Ook 's nachts en in het weekend.

Flexibel

In de meeste gebouwen kun je al huren vanaf een termijn van 1 jaar, zijn huisdieren toegelaten en hebben we mogelijkheden voor co-housing.

Word aandeelhouder

Omdat we beursgenoteerd zijn, kun je eenvoudig zelf aandeelhouder worden. Zo beleg je gespreid in vastgoed, en pik je een graantje mee van onze winst.

Veelgestelde vragen

  • We bieden betaalbare woningen voor iedereen, en maken daarbij geen onderscheid op basis van leeftijd, burgerlijke staat, geloof, politieke overtuiging, handicap, nationaliteit, afkomst, gender of gelijkaardige kenmerken.

    Als je je kandidaat stelt voor een woning, zullen we enkel de gezinssamenstelling bekijken en nagaan of het totale gezinsinkomen voldoende is om de huur te betalen.

  • In België zijn er heel wat particuliere investeerders die een of enkele woningen verhuren als 'bijverdienste'.

    Wij pakken dat anders aan: woningverhuur is onze core business. Een team van meer dan 40 medewerkers is elke dag in de weer met het bouwen en renoveren van onze panden, het beheren van onze huurcontracten en het onderhouden van onze woningen.

  • Als je geïnteresseerd bent in één van onze woningen, dan kun je online een bezoek aanvragen. Wil je graag weten welke stappen er daarna volgen, dan vind je daarover hier meer informatie:

Nieuw op onze website

Binnenplein
The Felicity beschikbaar voor verhuur

Ons gloednieuwe gebouw in Laken (Brussel) is klaar! Er zijn nog verschillende appartementen en enkele huizen te huur.

Teamwork in Skylounge The Horizon
2 open vacatures

We zijn nog op zoek naar een Project Leader en een Development Manager. Bekijk snel de vacatures op onze jobsite.

Banking
Investor Relations & Press

Onze informatie voor pers en investeerders werd ondergebracht op een aparte website. Klik hier om doorgestuurd te worden.

210321
The Fairview opent in 2022

De constructie van The Fairview in Sint-Lambrechts-Woluwe vordert snel. Begin 2022 zullen de eerste huurders hier hun intrek nemen.