Huur een appartement of huis

Ben je op zoek naar een eerste studio, komt er gezinsuitbreiding of kijk je uit naar meer buitenruimte? Bij ons vind je vast een woning die helemaal bij je past.

In totaal hebben we meer dan 2.500 woningen ter beschikking staan, verspreid over meer dan 40 locaties. Veel van die projecten bevinden zich in en rond Brussel, maar we bieden ook huurwoningen aan in Bergen, Ghlin, Huy, Leuven, Louvain-la-Neuve, Luik, Namen en Oudenaarde

Vertel ons hieronder in welke buurt je een woning zoekt en ontdek snel ons aanbod.

Zoek de woning die bij je past

Niet gevonden wat je zocht?

We werken onze website dagelijks bij, dus kom binnenkort zeker nog eens kijken. Als je naar een specifiek type woning op zoek bent, dan kun je ook steeds contact opnemen met onze verhuurmakelaars.

Neem ook eens een kijkje bij onze projecten in ontwikkeling. Misschien ben je op die manier binnenkort een van de eerste bewoners van een splinternieuw gebouw.

Hoe word ik huurder?

Ons verhuurproces is helder en transparant. Je kunt een woning steeds kosteloos en volledig vrijblijvend bezichtigen met een van onze adviseurs. We hebben enkel je contactgegevens nodig.

Meer informatie over het traject naar je nieuwe woonst vind je hier:

Hoe maken jullie het verschil?

Als professionele vastgoedverhuurder hechten we heel wat belang aan kwaliteit: zowel die van onze gebouwen als die van onze dienstverlening. We leggen je graag uit hoe we het verschil maken.