Bouwen aan de toekomst

De vraag naar kwalitatieve huurwoningen blijft stelselmatig hoger dan het aanbod. We werken dan ook hard aan heel wat nieuwbouw- en renovatieprojecten.


Oudenaarde

Scheldevleugel (Remparden)

We renoveren 94 appartementen in dit gebouw, dat werd gebouwd in de jaren '80. Momenteel bevinden we ons in de laatste fase, waarbij de kwaliteit van de appartementen op de laatste verdieping wordt verhoogd door de toevoeging van terrassen.

  7.242 m² (bovengronds)
  94 units
  107 parkeerplaatsen
  Q4/2021

 

 

Namen

Galerie de l'Ange

Met dit ambitieuze project creëren we toegankelijke en kwaliteitsvolle woningen in het hart van de stad. De appartementen bevinden zich in de belangrijkste winkelstraat van Namen, met behoud van de bestaande winkels.

  4.281 m² (bovengronds)
  51 units
  Q2/2022

 

 

Sint-Lambrechts-Woluwe

The Fairview

Na twee eerdere reconversies van kantoren naar residentiële gebouwen, wordt dit derde project langs de Marcel Thirylaan een volledige nieuwbouw van ruim 4.500 m² (bovengronds). Gelegen in een kalme, gegeerde residentiële wijk, hanteren we voor dit gebouw bijzonder hoge standaarden op vlak van kwaliteit en omgeving.

  4.537 m² (bovengronds)
  42 units
  42 parkeerplaatsen
  Q1/2022

 

 

Brussel

Résidences du Quartier Européen

Dit belangrijke complex, in het hart van de Europese wijk, wordt nu grondig gerenoveerd om de woningen aan te passen aan de kwaliteit van de wijk. De site beschikt over talrijke parkings en een uitzonderlijke binnentuin.

  4.469 m² (bovengronds)
  46 units
  50 parkeerplaatsen
  Q2/2022

 

 

Turnhout

Niefhout

In de onmiddellijke nabijheid van het station van Turnhout bouwen we nieuwe appartementen met gemeenschappelijke ruimten in het hart van een nieuwe wijk. Met zijn stadsverwarmingssysteem staat duurzaamheid in dit project centraal.

  7.847 m² (bovengronds)
  92 units
  Publieke parkeerplaatsen
  Q1/2023

 

 

Antwerpen

Samberstraat

Het project is gelegen in de bloeiende wijk "Dam". Eigentijds en duurzaam, bestaat het uit de bouw van 37 nieuwe appartementen en 1 kantoorruimte gegroepeerd rond een binnentuin. Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte.

  3.167 m² (bovengronds)
  37 units
  39 parkeerplaatsen
  Q2/2023

 

 

Brussel

Jourdan

In Sint-Gillis te Brussel werken we aan een grondige renovatie van het gebouw "Jourdan". We voorzien 47 huurappartementen, die allen gebruik kunnen maken van een fitnessruimte, wassalon, co-working space en verschillende andere gedeelde ruimtes. De ondergrondse garage zal plaats bieden aan 61 voertuigen en 159 fietsen.

  5.636 m² (bovengronds)
  47 units
  61 parkeerplaatsen
  Q2/2023

 

 

Anderlecht

City Dox

Dit grote nieuwe woonproject, dat profiteert van de rust en het groen van het aangrenzende kanaal, zal naast woningen ook plaats bieden aan productieve activiteiten en zo de economische activiteit in dit voormalige industriële centrum van Brussel ondersteunen.

  20.550 m² (bovengronds)
  162 units
  132 parkeerplaatsen
  Q3/2024

 

 

Anderlecht

Key West

Aan de rand van het Biestebroekbekken, op een steenworp van Gare du Midi, is dit gebouw een nieuwe toegangspoort naar het stadscentrum. Door de integratie van geothermische verwarming, een tuin en gemeenschappelijke parkings zal dit project voldoen aan de hoogste milieu- en comfortnormen.

  10.658 m² (bovengronds)
  101 units
  Publieke parkeerplaatsen
  Q3/2025

 

 

Jette

Léon Théodore

Dit project is gelegen in het hartje van Jette, vlakbij de Place du Miroir. Het gebouw is momenteel voor meerdere jaren verhuurd. Na afloop van het huurcontract zullen we het bestaande gebouw ombouwen tot een residentieel project met een commerciële benedenverdieping.

  4.977 m² (bovengronds)
  29 units
  29 parkeerplaatsen
  Q1/2028

 

 

Antwerpen

Ankerrui

Op een steenworp van het Eilandje zal dit voormalige pakhuis, momenteel verhuurd als kantoorruimte, aan het einde van het huidige huurcontract worden herontwikkeld tot woonproject.

  4.475 m² (bovengronds)
  23 units
  32 parkeerplaatsen
  Q1/2029