Huur een parkeerplaats

Ben je op zoek naar een parkeerplaats in de buurt van je huis of kantoor? In heel wat van onze gebouwen zijn parkeerplaatsen beschikbaar, ook voor niet-bewoners.

In en rond onze gebouwen bevinden zich bijna 1.500 parkeerplaatsen. Naast staanplaatsen in ondergrondse garages, beschikken we ook over afsluitbare garageboxen en over parkeerplaatsen in open lucht.

Het grootste deel van onze parkeerplaatsen bevindt zich in en rond Brussel, maar we bieden ook parkeerplaatsen aan in andere Belgische steden. Tik hieronder je locatie in en we gaan meteen voor je op zoek.

Zoek een veilige parkeerplek in je buurt

Niet gevonden wat je zocht?

We werken onze website dagelijks bij, dus kom binnenkort zeker nog eens kijken. Als je naar een specifiek type parkeerplaats op zoek bent, dan kun je ook steeds contact opnemen met onze verhuurmakelaars.

Zoek je een parkeerplaats voor korte termijn? In sommige van onze parkings kun je ook terecht via BePark.

Hoe word ik huurder?

Ons verhuurproces is helder en transparant. Je kunt een parkeerplaats steeds kosteloos en volledig vrijblijvend bezichtigen met een van onze makelaars. We hebben enkel je contactgegevens nodig.

Meer informatie over het traject naar je nieuwe parkeerplaats vind je hier:

Hoe maken jullie het verschil?

Als professionele vastgoedverhuurder hechten we heel wat belang aan kwaliteit: zowel die van onze gebouwen als die van onze dienstverlening. We leggen je graag uit hoe we het verschil maken.